Archief: Jubilarissen 2015

Sinds jaren worden de jubilarissen (25, 40 of 50 jaar lid) bij onze vereniging, tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet. Vaak gaat dit gepaard met verwijzingen naar bijzondere gebeurtenissen in het verleden en krijgen vrienden, familie, oud elftal leden de mogelijkheid historische gebeurtenissen te memoreren.

We houden graag op de website bij welk lid zijn/haar jubileum heeft gevierd. Naast een eervolle vermelding is er ruimte gecreert om tekstjes over bijzondere gebeurtenissen, anekdotes, foto’s en dergelijke toe te voegen aan betreffende jubilaris.

Hoe zou je de jubilaris kunnen omschrijven? wat heeft hij/zij betekent voor de club? hilarische momenten? leuke herinneringen? foto’s uit de oude doos, enz,enz. Wij familie, vrienden en bekenden verzoeken de stukjes/foto’s e.d. te sturen naar jubilarissen@vvbeekbergen.nl.

Naam Jubileum
Tinus van de Bosch 60 jaar
Ben van Enk 60 jaar
J.H. Janssen 50 jaar
Johan Beltman 40 jaar
Siewert van Twillert 40 jaar
G.A. van Beek 25 jaar
Ronny Reinders 25 jaar
John Meijerink 25 jaar
Robert de Zeeuw 25 jaar
Dirk van den Berg 25 jaar

Ben van den Enk – 60 jaar lid van VV Beekbergen

Een nestor binnen de club……wat heeft Ben wel niet gedaan….

Speler van het 1e elftal en van de lichting Bennie Serrano, Reinder Meijerink, Wijnand Lebbink, Hans Schut, Peter Dolman en ga zo maar door. Jarenlang secretaris geweest van ons hoofdbestuur en tot op de dag van vandaag nog steeds onderdeel uitmakend van de maandag morgenploeg. Verder was Ben altijd met zijn vrouw Mary de vaste kern bij de sportdagen van de school, zij deden dan de bardienst en zorgde voor de versnaperingen die dag.

Ondanks dat hij zelf juist een doorn in het oog was voor menig leidsman, is hij ook jaren actief geweest als scheidsrechter. Hij nam zelf de fluit in de hand en leidde vele jeugdwedstrijden. Daarnaast is Ben een trouwe supporter van ons vlaggenschip!

Kortom, we hebben het hier over een lid met een grote verdienste binnen de club……chapeau

(Inzending Gerton te Winkel)

Ronny Reinders – 25 jaar lid van VV Beekbergen

Ronny was vroeger een echte jongen van de voetbalvereniging Klarenbeek, de zaterdag club wel te verstaan en pal achter zaal Neut. Nadat er een overstap gemaakt moest worden was Pacelli (de zondagclub) een vies woord en geen optie en dus kwam Ronny naar Beekbergen.

Ronny heeft zijn sporen verdiend in het 1e elftal en speelde hier jarenlang in. In zijn periode maakte hij tevens deel uit van de ‘gouden lichting’ die voor het eerst in de geschiedenis naar de 3e klasse promoveerde. Samen met Gerton te Winkel stond hij in het hart van de verdediging en zo vormden ze een gevreesd duo in de regio.

Inmiddels is hij al jaren gestopt met selectievoetbal en vond zijn heil in Beekbergen 3, waar hij tot op vandaag nog actief voetbalt. Zelfs een fikse blessure kon hem niet stoppen.

Ronny is tevens coördinator geworden bij de jeugd en trainde zo nu en dan een jeugdteam wanneer er geen trainer voorhanden was. Kortom, een spin in het web en een waardevol clubman.

(inzending Gerton te Winkel)

Robert de Zeeuw – 25 jaar lid van VV Beekbergen

Robert de Zeeuw is een echt voetbaldier. Van jongs af aan is voetbal zijn grootste liefde. Het voetbaltalent had hem in de genen moeten zitten als neef van international Demy de Zeeuw. Helaas heeft Robert de Zeeuw het niet zo ver weten te schoppen als Demy. Tegenwoordig woont Robert in Apeldoorn Zuid en speelt het veldvoetbal bij Apeldoornse Boys 3.

Robert is bij VV Beekbergen nog wel een actief lid en fanatiek zaalvoetballer. Als aanvoerder van VV Beekbergen zaal 1 loodste hij zijn team naar 2 kampioenschappen op rij. Als diepe spits pikt hij zijn doelpuntjes mee. Vaak intikkertjes maar zo af en toe schiet hij een bal op magistrale wijze in de kruising.
Een bal op magistrale wijze in de kruising schieten deed Robert de Zeeuw ook eens een jaar of 8 geleden op het trainingsveld terwijl de net nieuwe aangestelde hoofdtrainer John van Dijk toekeek. Die bal in de kruising leverde Robert de Zeeuw zijn debuut op in de hoofdmacht van VV Beekbergen.
Ook heeft Robert zich jarenlang met veel passie ingezet als jeugdtrainer. Kijk op het spel heeft Robert wel degelijk en er zijn maar weinig mensen die zich kunnen meten met zijn voetbalkennis.

Vraag Robert wie de winnende goal scoorde in de WK finale van 1990 West Duitsland – Italie en hij weet het.
Vraag Robert wie de reserve doelman van Hongarije was in 1986 en hij weet het.

We zien Robert graag vaker terug bij VV Beekbergen want zo’n voetbaldier wil je graag je club behouden.

(Inzending Anne Zandbergen)