Jacob Ensing nog een seizoen bij VV Beekbergen

Hoofdtrainer Jacob Ensing en voetbalvereniging Beekbergen zijn beiden zeer tevreden over de samenwerking. Dit resulteert in een langer verblijf van de oefenmeester bij de dorpsvereniging.

Henk Calot (bestuurslid voetbaltechnische zaken) is erg blij dat de verlenging van het contract met Ensing al beklonken is. VV Beekbergen heeft de eerste periode in de 4e Klasse G gewonnen en staat op dit moment op een fraaie tweede plaats. Henk Calot: “De prima prestaties van het eerste elftal zijn niet de enige factoren waarnaar gekeken is. De sfeer in de groep en de samenwerking met het tweede elftal zijn ook factoren die we meegenomen hebben in dit besluit”.

Kort voor dit nieuws werd al bekend dat de trainer van het tweede elftal, Chris Verbeek, een jaar langer aan VV Beekbergen verbonden is. Met deze besluiten is de continuïteit in de selectie-elftallen gewaarborgd en kan men met vertrouwen uitkijken naar een succesvolle tweede helft van dit seizoen en het seizoen 2017/2018.