Jubilarissen 2017

Sinds jaren worden de jubilarissen (25, 40 of 50 jaar lid) bij onze vereniging, tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet. Vaak gaat dit gepaard met verwijzingen naar bijzondere gebeurtenissen in het verleden en krijgen vrienden, familie, oud elftal leden de mogelijkheid historische gebeurtenissen te memoreren.

We houden graag op de website bij welk lid zijn/haar jubileum heeft gevierd. Naast een eervolle vermelding is er ruimte gecreert om tekstjes over bijzondere gebeurtenissen, anekdotes, foto’s en dergelijke toe te voegen aan betreffende jubilaris.

Hoe zou je de jubilaris kunnen omschrijven? wat heeft hij/zij betekent voor de club? hilarische momenten? leuke herinneringen? foto’s uit de oude doos, enz,enz. Wij familie, vrienden en bekenden verzoeken de stukjes/foto’s e.d. te sturen naar jubilarissen@vvbeekbergen.nl.

Naam Jubileum
Tonny Tijhof 60 jaar