VV Beekbergen ontvangt “Gouden Spatel” van Heineken

Een bericht van Guus Jurriens:

Beste mensen,

VanmiddagOp 19 januari ben ik namens het bestuur in onze kantine geweest om een prijs van Heineken in ontvangst te nemen.

Door onze accountmanager werd aan mij de prijs van Beste Sportkantine, district oost, uitgereikt: een “Gouden Spatel”. In de regio oost zijn 7 accountmanagers werkzaam en dit is de eerste keer dat onze accountmanager de prijs voor beste sportkantine mocht uitreiken.

De prijs werd mede uitgereikt, omdat wij ook met een aantal personen hebben meegedaan aan de cursus ‘Best Getapt’. Daarnaast is onze kantine, mede om de kwaliteit te bepalen, ook een aantal keren bezocht door een mysterie gast, die punten heeft gegeven voor enthousiasme, kwaliteit van het getapte pilsje, omgang met bier en service en misschien nog wel meer zaken. Hoe vaak en wanneer hij of zij ons bezocht heeft is niet bekend.

Belangrijkste hierin is wel dat dit een ode is aan onze vrijwilligers, die op de zondag, voor onze gasten bezig zijn ! Een prijs om als vrijwilliger trots op te zijn, en trots te zijn om hierbij te horen !

Bij deze prijs hoort een cheque van 200 euro, te besteden in de website van Heineken (kleding).

Guus