Beste bezoekers van de website van VV Beekbergen

Aan alles komt een eind. Ook aan de periode dat ik de beheerder c.q. webmaster ben van deze website. We gaan het dorp Beekbergen verlaten en we gaan in Drenthe wonen. Ons huis in Beekbergen is verkocht en een nieuw huis in Geesbrug (klik maar op de plaatsnaam) gekocht en op 15 maart krijgen we de sleutels van ons nieuwe huis. In het voorjaar van 2018 willen we daar een gastenkamer c.q. B&B openen.

Een en ander betekent dat ik op maandag 13 maart mijn emailadres loskoppel van de email van de vereniging. Dus berichten naar redactie@vvbeekbergen.nl komen niet meer bij mij terecht maar bij mijn opvolgers.

Dit neemt niet weg dat jullie gewoon berichten, nieuwtjes en mededelingen naar dat emailadres kunnen sturen.

In de periode dat ik de website heb onderhouden is de website heel veel bekeken. Google maar eens op alleen het woord Beekbergen en zie wat er bij de eerste 3 hits staat, de website van de vereniging.

Ik heb de website beheerd vanaf 2010 en het aantal bezoekers is in die periode behoorlijk gegroeid. De tellers zijn in mei 2013 op nul gezet en sindsdien zijn er meer dan 220.000 bezoekers geweest. Niet alleen uit het dorp en omgeving, maar bezoekers uit de hele wereld, van Amerika t/m Australië. Oud Beekbergernaren die het wel en wee van de club blijven volgen. Helaas is dat deel van de bezoekers aan het afnemen. Die afname begon toen het insturen van wedstrijdverslagen stopte. Die pagina’s, met name van het Eerste maar ook van de C2 trokken erg veel bezoekers. Jammer dat dat gestopt is, maar het is niet anders. Dus………

Momenteel wordt er gewerkt aan een compleet nieuwe website met een modernere uitstraling. Deze nieuwe website kan onderhouden worden door meerdere redacteuren tegelijk. Ik heb die site al gezien en hij wordt mooi. Mocht de nieuwe site al voor 13 maart online komen, dan stoppen mijn werkzaamheden op dat moment.

Met vriendelijke groet
Ruud Hobo