Nacompetitie Beekbergen 1

Het seizoen is voor Beekbergen 1 nog niet ten einde want door een goede competitie start werd begin November 2016 de 1e periode gewonnen. De laatste weken zit er wat zand in de motor en vallen de resultaten wat tegen maar de wedstrijden in de nacompetitie zijn wedstrijden op zich.

De spelers en begeleiding kunnen nu toewerken naar een tweeluik met Lettele en Beekbergen 1. Deze is begonnen op zondag 21 mei met een uitwedstrijd in Lettele. Beekbergen heeft verloren, eindstand 4-3.

De thuiswedstrijd zal op donderdag 25 mei om 14.00 uur aan Veldhofweg worden gespeeld.

Wij wensen onze jongens heel veel succes tijdens deze wedstrijden en alle steun kunnen ze goed gebruiken.

De winnaar van deze tweeluik zal dan de strijd aan moeten gaan met Eerbeekse Boys voor een plekje in de 3e klasse.

Spelers en begeleiding heel veel succes.