Voorbereiding selectie VV Beekbergen 2017-2018

Het huidige seizoen is net ten einde en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer in volle gang.

Afgelopen donderdag is de selectie voor het seizoen 2017-2018 bijeen gekomen en zijn de nieuwe spelers welkom geheten: Cas Mulder, Colin Jack, Robben Zevenhuizen veel succes in het nieuwe seizoen.

Namens het bestuur heeft Voetbalzaken even een korte terugblik gegeven en zijn ook de doelstellingen voor de selectie voor het nieuwe seizoen meegegeven.

Bij het 1e elftal zal er door verjongd moeten worden en daarnaast zal het 1e elftal in de 4e Klasse mee moeten doen om de prijzen en het 2e elftal moet kampioen worden in de 3e klasse om zo ook de aansluiting met het 1e team te houden.

In de voorgaande jaren hadden we vanaf het begin al een 1e en 2e selectie maar dat zal in het nieuwe seizoen anders zijn want de selectie gaat in het begin samen trainen en tijdens de voorbereiding word er door de trainers door geselecteerd en zo komen we tot een 1e en 2e selectie.

Ten opzichte van vorig seizoen is de competitie opzet voor het seizoen 2017-2018 door de KNVB aangepast en spelen we alle bekerwedstrijden niet meer door de weeks in Augustus maar spelen we alle bekerwedstrijden op de zondagen en wel op 3 en 10 en 17 september. Dat betekent dat de eerste competitie wedstrijd op Zondag 24 september is.

Ook zal VV Beekbergen 1 weer gaan meedoen aan het Apeldoorn cup toernooi en deze wedstrijden worden bij CSV Apeldoorn gespeeld in week van 14- 19 augustus. Maandag 14 augustus start Beekbergen 1 tegen Orderbos 1, rest van het programma is nog niet bekend.

De week erna zal Beekbergen 1 deelnemen aan het eigen Burghout toernooi en zal op het op Woensdag 23 augustus opnemen tegen Terwolde 1. Op Vrijdag 25 augustus word dan Helios 1 tegen Klarenbeek 1 gespeeld. Deze wedstrijden starten om 19.30 uur.

De finale wedstrijden zijn op Zondag 27 augustus en starten om 13.30 uur.Voorbereiding Beekbergen 1 en 2 seizoen 2017-2018

Al met al heeft de selectie een lange voorbereiding en in de bijlage het complete programma.

PS Dit programma is wel onder behoud. Er kunnen zich altijd wijzigingen voor doen.

Verder wil ik iedereen een fijne vakantie toe wensen en tot volgend seizoen.

Voetbalzaken Beekbergen

Henk Calot