Brandende prullenbak bij VV Beekbergen

Oplettende voetballende (jonge) leden van VV Beekbergen hebben vrijdagavond rond 20:30 een brandje geblust in de prullenbak welke staat bij het derde veld van VV Beekbergen. De jongelui wilden gaan voetballen en meldden bij Gerton (te Winkel) dat er een prullenbak in de brand stond en dat er gepoogd was brand te stichten in de dug-out.

Tevens meldden de jongens dat er nog drie onbekenden liepen buiten het hek. Deze onbekenden waren vertrokken toen Gerton aankwam met de brandblusser. Gerton heeft snel geblust en onder andere onderstaande foto genomen.

Verdere schade is gelukkig voorkomen dankzij de jongens en Gerton, maar dit laat wel weer zien dat onze vereniging ook niet vrij is van vandalisme.

@ Gerton en de jonge voetballers: Bedankt voor jullie snelle handelen!