Paar uurtjes hulp gevraagd!

Zoals misschien bekend is, krijgt Omnisport Beekbergen, bij de Dorpszeskamp op zaterdagmiddag 9 september, veel steun van de organisatoren van het Darpsfestival. Samen maken we er een supergezellig weekend van. Maar daarbij kunnen we nog wel een aantal vrijwilligers gebruiken. Bijvoorbeeld voor het opbouwen op vrijdagmiddag, tijdens de vrijdagavond (ook na afloop even opruimen), opbouwen en afbreken zeskamp op zaterdagmiddag en afbreken op de zaterdagavond. Vele handen maken licht werk en als iedereen zich een poosje wil inzetten, scheelt dat de andere vrijwilligers enorm veel werk. Wie geeft zich op, alsjeblieft!

Geef je aanmelding door aan tom.bouwmeester@houweling.nl en geef daarbij ook even aan wanneer je zou kunnen:

• Vrijdagmiddag 8 september (vanaf 14.00 uur)
  • Vrijdagavond 8 september vanaf 18.00 uur (bv barhulp of na afloop)
  • Zaterdagmiddag 9 september
  • Zaterdagavond 9 september

Je aanmelding wordt enorm op prijs gesteld!

Namens Stichting Omnisport,

Tom Bouwmeester, Gerwin Vink, Jamone Wagner en Jan Blom.