TC senioren 2017-2018

De afgelopen jaren heeft de TC senioren heel veel werk achter de schermen verricht en ook veel de verantwoording bij de teams neergelegd.

Als bestuurslid voetbalzaken heb ik de afgelopen periode samen met de leden van de TC senioren veel gesproken waar de TC nu verantwoordelijk voor is en welke activiteiten er allemaal worden gedaan.

Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat we TC senioren en de Commissie Voetbalzaken moeten samenvoegen tot TC Senioren.

Door de uitbreiding van het aantal seniorenteams willen wij de zaak iets anders gaan organiseren.

Wat verandert er voor de seniorenteams is dat er elke Donderdagavond een “Inloopavond” is van 20.00 – 21.00 uur waar de trainers / leiders zaken met de TC kunnen bespreken ter voorbereiding op de wedstrijd van de zaterdag / zondag.

Verzoeken van spelers voor een ander team gaan altijd via de TC Senioren en van daaruit zal dit met de des betreffende leider(s) worden besproken.

Daarnaast zullen wij met alle leiders van alle seniorenteams op gezette momenten overleg hebben over de gang van zaken. De eerste leidersvergadering is op Donderdag 7 september 20.00 uur.

Verder zal de TC senioren elke 3e woensdag van de maand overleg hebben.

Voetbalzaken