Welkom nieuw lid

Van harte welkom bij de V.V. Beekbergen. Wij zijn blij dat je voor onze club hebt gekozen en we wensen je heel veel plezier bij onze club toe.

Voor jou als nieuw lid hebben we de meest relevante thema’s van onze website van V.V. Beekbergen op een rijtje gezet:

• Als je spelend lid bent, krijg je een kledingpakket in bruikleen. Verdere informatie over ons kledingfonds vind je hier
  • Binnen onze vereniging gelden huisregels, die zijn hier te vinden
  • Tijdens de competitie staan alle wedstrijden op de KNVB widget van onze website
  • Mocht je iemand van de organisatie willen bereiken, onze gegevens vind je hier.

Kijk gerust eens verder op onze website, er staan leuke en nuttige zaken vermeld. Ook op facebook zijn we te vinden. “Like ons” en volg ons …….

We wensen je heel veel voetbalplezier, een fantastisch seizoen en hopen elkaar snel persoonlijk te ontmoeten.

Met sportieve groeten,

V.V. Beekbergen