Jonger oranje bij VV Beekbergen

Vitesse op zoek naar voetbaltalent  tijdens Jonger Oranje Talentendag
Het winnende doelpunt maken in een volgepakt stadion en supporters die jouw naam zingen na een mooie actie, daar droom jij toch ook van? Maandag 16 oktober, in de herfstvakantie, kan deze droom in vervulling gaan. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij VV Beekbergen beleef jij de voetbaldag van je leven en gaat Vitesse op zoek naar nieuwe voetbaltalenten.

De hele dag met plezier voetballen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en uitgebreid bekeken worden door scouts van de Arnhemmers. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2006 en 2012 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag. Er wordt een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en de keepers krijgen een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om hun droom te verwezenlijken: gescout worden door Vitesse en/of een plek in de Jonger Oranje (regio)selectie.

De scouts van Vitesse selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Stedendriehoek’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het eind van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door de scouts van de 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Jonger Oranje is het talententeam dat een seizoen lang tegen profclubs speelt en deelneemt aan internationale toernooien. Jaarlijks wordt er tegen grote, (inter)nationale clubs gespeeld!

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl.