Feestelijke battle SC Klarenbeek – VV Beekbergen

Zondag 15 oktober wordt het een feestelijke dag bij SC Klarenbeek. De eerste- en tweede elftallen van SC Klarenbeek en VV Beekbergen treffen elkaar in competitieverband, maar dat is zeker niet het enige. De dag wordt afgetrapt om 10.30, als de tweede elftallen van beide verenigingen het tegen elkaar opnemen. Na deze wedstrijd, omstreeks 12.15, zullen de pupillen van SC Klarenbeek JO11-2 een voorwedstrijd spelen tegen de pupillen van VV Beekbergen JO11-2.  Vervolgens zal om 14:00 uur het huzarenstukje plaatsvinden op sportpark de Pauw, als de eerste elftallen van SC Klarenbeek en VV Beekbergen de strijd met elkaar aan gaan voor de drie punten. Na deze clash zal de middag feestelijk wordt afgesloten door DJ Sorrento en zanger Peter Arends in de Brug.

Deze spannende wedstrijden verdienen een geweldige support . SC Klarenbeek nodigt supporters uit Beekbergen daarom ook van harte uit om de wedstrijd(en) te komen bezoeken en daarna onder het genot van een drankje na te praten over de wedstrijd(en).