Jong Oranje talentendag 2017

Afgelopen maandag (16 oktober) hebben maar liefst 150 voetballertjes meegedaan aan de Jonger Oranje Talentendag (scoutingsdag Vitesse). Voor meer foto’s kijk hier.

Het was weer een zeer geslaagde dag. Niet alleen vanwege het mooie weer, maar met name ook dankzij het enthousiasme en de sportiviteit van alle jeugdspelertjes! Voor degene die door zijn naar de volgende ronde: Van harte gefeliciteerd !

Bij deze wil ik ook de organisatie SportsGen en alle vrijwilligers van VV Beekbergen, die voor- en achter de schermen eraan hebben bijgedragen dat deze dag probleemloos verlopen is, bedanken voor hun inzet en gezelligheid !

Arie, Arnoud, Belinda, Danny, Harm, Henk, Jamone, Jori, Karin, Rianne, Roel, Rosa,  Rosita, Stijn, Susanna, Taco, Teus, Willie en natuurlijk ook de maandagochtendploeg (die er weer voor gezorgd heeft dat het terrein en de velden er piccobello bij lagen) bij deze:

HARTELIJK BEDANKT !!