Leren voor scheids als maatschappelijke stage?!

Je weet dat je in je 2e, 3e of 4e schooljaar vrijwilligerswerk moet doen voor je maatschappelijke stage (MaS). Als je lid bent van v.v. Beekbergen biedt “Apeldoorn Pakt Aan” een aantrekkelijke mogelijkheid om de MaS in te vullen. Deze houdt het volgende in:

In een korte KNVB-cursus van 2 bijeenkomsten wordt je opgeleid tot “Pupillenscheidsrechter”. De resterende stage-uren kan je invullen door gedurende het seizoen wedstrijden te fluiten in de jongste leeftijdscategorieën.

De cursus is op  woensdagen 15 november en 13 december in Apeldoorn. Nadere informatie hierover kan je vinden op www.mas-apeldoorn.nl. Je kan je hier ook aanmelden en laat dit ook even weten aan jamone.wagner@gmail.com. Grijp je kans!