Jubilarissen 2018

Sinds jaren worden de jubilarissen (25, 40 of 50 jaar lid) bij onze vereniging, tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje gezet. Hieronder staan de jubilarissen van 2018.

We houden op de website bij welk lid zijn/haar jubileum heeft gevierd. Naast een eervolle vermelding is er ruimte gecreëerd om tekstjes over bijzondere gebeurtenissen, anekdotes, foto’s en dergelijke toe te voegen aan de betreffende jubilaris. Het is tijdrovend en soms moeilijk om van de jubilarissen verwijzingen naar bijzondere gebeurtenissen in het verleden te verzamelen. We roepen dan ook op vrienden, familie, oud elftal leden e.d. de mogelijkheid historische gebeurtenissen te memoreren. Hoe zou je de jubilaris kunnen omschrijven? Wat heeft hij/zij betekent voor de club? Hilarische momenten? Leuke herinneringen? Foto’s uit de oude doos, enz,enz. De redacties verzoekt stukjes/foto’s e.d. te sturen naar jubilarissen@vvbeekbergen.nl. Bij voorbaat hartelijke dank!

Van links naar rechts: Peter Hilgersom, Michiel Huiskes, Rick van Dokkum, Ab van Engeland en Jordy Vakkert, allen 25 jaar
Niet op foto: E. Calot, W.J. Jacobsen, T.M. Reinders en ook 25 jaar lid

Van links naar rechts: Jan Wilbrink en Harry Bos, beiden 50 jaar; Jan-Willem Schut, 40 jaar