Beekbergen O-17 kampioen tweede klasse

Na acht overwinningen op rij moest het op zaterdag 19 mei gaan gebeuren; als er in de thuiswedstrijd tegen de nummer twee Victoria Boys een punt zou worden gehaald dan was het kampioenschap een feit. Het team van Ad Barendrecht en Jos Legebeke moest in de voorbereiding op de wedstrijd nog wel een tegenslag incasseren toen bleek dat topscoorder Jeroen van Dijk met een blessure op het laatste moment af moest haken. De jongens waren ’s morgens al vroeg op de club. Lars Zevenhuizen zelfs als eerste!!! De koppies stonden strak maar direct na het beginsignaal liet Beekbergen zien dat er voor de tegenstander niet veel te halen viel. Al na 5 min stond de 1-0 op het scorebord. Na een afgemeten voorzet van Taco de Ru scoorde Teus Hendriks met een prachtige volley. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de thuisclub maar in 1 van de spaarzame tegenaanvallen strafte Victoria Boys een foutje in de verdediging af: 1-1. Maar Beekbergen liet zich niet van de wijs brengen en nog voor rust werd het 2-1 door Lars Goudriaan. Na de pauze ging Beekbergen direct op zoek naar de 3-1 maar de vele kansen werden niet benut. Totdat Lars Zevenhuizen het op z’n heupen kreeg: met een onvervalste hattrick tilde hij in een mum van tijd de stand naar 5-1. Vlak voor tijd zette de ingevallen Timme de Ru met een afstandschot de 6-1 eindstand op het scorebord. Na het laatste fluitsignaal begonnen de festiviteiten met de traditionele rondrit door het dorp. In de verre omtrek was het “ WIJ ZIJN KAMPIOEN-WIJ ZIJN KAMPIOEN” te horen. Het feestje eindigde in “ de Heksenketel” waar de kampioenen een heerlijke Barbecue kregen aangeboden door BCK Klarenbeek, garage Neuteboom en de begeleiding van het team. Met nog twee wedstrijden te gaan kan het team van Beekbergen O17 terugkijken op een uiterst succesvol seizoen.