Vacature/ gezocht: Trainer voor Beekbergen Zaterdagmiddag 2

Kun jij net zo genieten van Beekbergen 2 – csv Apeldoorn 5 als van Real Madrid – Bayern München? Hou je wel van een geintje? En heb je al eens eerder voor een groep gestaan? Zo ja, dan zou jij komend seizoen maar zo eens onze nieuw trainer kunnen zijn!

‘Ons’ is Beekbergen Zaterdagmiddag 2, spelend in de vierde klasse reserve. Een hecht team dat op trainingen en rond wedstrijden serieus met voetbal bezig wil zijn. En waar naast het veld en in de kantine vooral veel wordt gelachen. Sommige spelers zijn al in het huwelijksbootje gestapt en beginnen aan kinderen, anderen gaan zaterdagavond nog wekelijks op stap. Wat iedereen bindt? Gemoedelijkheid. Een groot deel van de ploeg speelt al jaren samen met Wiljo Wilbrink als trainer. Hoewel de ‘Del Bosque van Beekbergen’ ieder seizoen alles tot in de puntjes weet te verzorgen, kan hij het niet alleen. Daarom zijn wij op zoek naar jou.

Een dik salaris of een auto van de club kunnen wij niet bieden, maar wel:
– Een groep die er alles aan doet om te winnen en graag nieuwe dingen leert;
– Perfect materiaal, waaronder: eigen kleding, goede en voldoende ballen en verschillende soorten pionnen (onze sponsor is wel van Champions League-niveau);
– Een sfeer die aanvoelt als een warm bad.

Daar hoeven wij niet veel voor terug. Wij zoeken iemand die:
– Enthousiast is en het niet erg vindt wanneer een bal een keer per ongeluk achter het vangnet verdwijnt;
– Diverse oefeningen kan uitzetten;
– Voldoende beschikbaar is. Trainingen zijn maandag- en woensdagavond van 20.00 tot ongeveer 21.15 uur. Wedstrijden op zaterdagmiddag.

Ben je geïnteresseerd? Of mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn (wat wij ons bijna niet kunnen voorstellen)? Neem dan contact op met Wiljo Wilbrink via het e-mailadres w.wilbrink3@chello.nl