Programma Bredewold en Dolman toernooi – 25 augustus

Beste voetbalvrienden,
Zoals beloofd hierbij het programma voor het Bredewold en Dolman toernooi wat op zaterdag 25 augustus 2018 gehouden wordt. Het wedstrijdprogramma staat hier. Het programmaboekje en de nieuwe spelregels O10 t/m O12 zijn hier te vinden.

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn de diverse teams die aan ons toernooi deelnemen hierop te attenderen.

De parkeergelegenheid bij vv Beekbergen is beperkt en met de grote toeloop die verwacht wordt willen we een ieder vragen die te voet of met de fiets kan komen dit ook te doen. Diegene die met de auto komen willen we vragen om zoveel mogelijk gezamenlijk te reizen.

Bij voorbaat dank voor de medewerking!!!

Als gevolg van de vele inschrijvingen 77 teams en de beperkte kleedruimtecapaciteit, zal het zo zijn dat de kleedkamers met meerdere teams gedeeld worden. Wij raden daarom aan dat de teams in voetbaltenue op ons complex aankomen om op deze wijze de bezetting van de kleedruimtes te beperken en er bij de wisselingen geen extra drukte ontstaat.

We starten het toernooi op zaterdagochtend 25 augustus om 8.15 uur en sluiten het toernooi rond 19.00 uur af. Er wordt gespeeld in verschillende poules, waarna de prijsuitreiking direct na afloop per poule plaatsvindt.

We wensen iedereen op voorhand een plezierig en vooral sportief verblijf op ons sportcomplex aan de Veldhofweg, en uiteraard veel succes bij de wedstrijden.

Namens de toernooi- en jeugdcommissie
VV Beekbergen
Danny van Engeland