Vacature hoofdtrainer Vv Beekbergen

Voetbalvereniging Beekbergen staat voor een dorpse voetbalvereniging waarbij alle leden en vrijwiligers zich thuis voelen en samenkomen. Leden kunnen op een sociale, sportieve en plezierige manier en op een voor ieder lid passend niveau voetballen. Kernwoorden binnen onze vereniging zijn respect, beleving, sportief gedrag, spelplezier, saamhorigheid en gemoedelijkheid. Voor ons eerste elftal zijn we vanaf het seizoen 2019/2020 op zoek naar een hoofdtrainer.

Ons eerste elftal speelt momenteel in de zondag competitie 4e klasse -F en traint op dinsdag- en donderdagavond. De ambitie is om het volgend seizoen door te stromen naar de 3e klasse competitie.

Wij zoeken een trainer met de volgende kernwaarden :

• Sociaal betrokken
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Teamplayer
  • Passie voor voetbal en trainen
  • Enthousiast en energiek

Functie-eisen :

• In het bezit van een trainersdiploma TC II

Wij bieden :

• Uitdagende trainers functie met ambitie tot voetbal op hoger niveau
  • Vergoeding in overleg met het hoofdbestuur

Solliciteren :

Indien je interesse hebt nodigen wij je uit te solliciteren door een e-mail met CV en persoonlijke motivatie te sturen naar info@vvbeekbergen.nl t.a.v. secretaris vv Beekbergen. Reageren kan tot 1 december 2018. Daarna zullen wij mogelijke kandidaten uitnodigen voor een gesprek.