Wisseling van de wacht

Chris Verbeek heeft onlangs de selectie geïnformeerd dat dit zijn laatste seizoen als trainer bij onze vereniging is. Voordat we als bestuur dit hebben kunnen communiceren met onze leden, vrijwilligers en supporters, heeft u dit waarschijnlijk, inmiddels, via de Stentor opgepikt (zie krantenbericht).

Hoewel er binnen het bestuur nog steeds een vacature is voor de functie voetbalzaken (kandidaten kunnen zich aanmelden!), werkt het bestuur aan het aanstellen van een geschikte nieuwe hoofdtrainer. We gaan in samenwerking met de TC en de selectie/spelersraad een profielschets opzetten waaraan de toekomstige hoofdtrainer moet voldoen. Zodra deze beschikbaar is maken we de vacature openbaar. Op basis hiervan kunnen we binnengekomen sollicitaties beoordelen. We hopen daarbij natuurlijke op meerdere sollicitanten zodat we kunnen kiezen wie goed bij het profiel past en vervolgens, op basis van gesprekken, de meest geschikte trainer bepalen.

Zodra er concreet nieuws is, zullen wij u, via onze internetsite, op de hoogte houden.

Namens het bestuur
Rob de Vries