Scheidsrechterscursus voor jong en oud

Dit voorjaar worden er weer twee scheidsrechterscursussen gegeven.

Cursus “fluiten” vanaf JO13
Deze cursus is voor het fluiten van wedstrijden voor jongeren van 14 jaar en ouder. Dit is de cursus verengingsscheidsrechter. Bij deze cursus leer je de basis van het fluiten bij een vereniging. In deze avonden krijg je aan de hand van praktijkopdrachten uitgelegd wat het fluiten bij een vereniging allemaal inhoudt. Tussen de cursusavonden fluit je verschillende stagewedstrijden onder begeleiding. Na deze cursus mag je in theorie alle teams fluiten binnen Beekbergen. Natuurlijk gaat dit in overleg.
Deze cursus is verdeeld over 4 avonden in ca. 4 maanden. Data en locatie worden bekend als de cursus vol is.

Cursus “fluiten” tot JO12
De tweede cursus is een cursus waarin je leert wat de nieuwe wedstrijdvormen zijn tot en met de JO12. In deze categorieën is er nog geen scheidsrechter maar een spelbegeleider. Je doet een stage bij twee wedstrijden. Na deze cursus mag je als spelbegeleider “fluiten” bij wedstrijden tot en met de JO12.
Deze cursus is verdeeld over 2 avonden in ca. 2 maanden. Data en locatie worden bekend als de cursus vol is.

Mocht je interesse hebben in een van deze cursussen kan je je opgeven bij mij. De spoeling van scheidsrechters wordt steeds dunner, dus hoe meer mensen dit zouden willen gaan doen, hoe meer teams op zaterdag en zondag kunnen blijven voetballen onder leiding van een gediplomeerde scheidsrechter. En hoe meer mensen dit willen doen, hoe minder vaak je het hoeft te doen!

Met vriendelijke groet,
Liam Engel