Overlijden Reinder Meijerink

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons clubicoon Reinder Meijerink.

Reinder was al geruime tijd ernstig ziek en heeft ondanks zijn positieve instelling de oneerlijke strijd uiteindelijk toch moeten opgeven.

Het moet voor Reinder, zijn familie en naaste vrienden enorm moeilijk zijn geweest om deze laatste fase te doorstaan. Geen bezoekjes meer aan de voetbal en vanwege het Corona virus bijna tot geen bezoek van familie en/of vrienden.

Gelukkig hebben wij Reinder op onze nieuwjaarsreceptie nog kunnen huldigen met zijn 60 jarige jubileum.

Reinder heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor onze club. Wij zijn hem daar ontzettend dankbaar voor!

Wij wensen zijn familie en alle dierbaren om hem heen alle sterkte in deze moeilijke tijd.

Bestuur V.V. Beekbergen