Verzorger selectie V.V. Beekbergen

Met ingang van het seizoen 2020-2021 is de selectie van V.V. Beekbergen op zoek naar een verzorger/sportmasseur.

Het eerste elftal van V.V. Beekbergen speelt in de 4e klasse zondag en de wedstrijden worden rond 14.00 uur gespeeld. De trainingen starten op dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur. Het team bestaat voornamelijk uit jonge spelers uit de eigen jeugd. Het eerste elftal heeft de ambitie om de komende jaren een stabiele derdeklasser te worden.

Wat zijn je taken?

• Intapen en/of masseren voor en/of na trainingen en wedstrijden. Op trainingsavonden voornamelijk spelers van de selectie en sporadisch andere leden.
  • (Preventief) behandelen van spelers.
  • Verzorging tijdens wedstrijddagen.
  • Advies geven aan de staf over de fitheid van de spelers (verzorger is onderdeel van de staf).
  • In overleg is het mogelijk om betrokken te worden bij het conditionele aspect van de trainingen.

Profiel verzorger:

• Kennis van preventie en behandeling van sportblessures. Denk aan masseren en intapen.
  • Enthousiast en betrokken bij de selectie van de club.
  • Bezit over communicatieve vaardigheden en kan in teamverband werken.
  • Bij voorkeur een ervaren verzorger, maar het is mogelijk om als starter/minder ervaren verzorger ondersteuning te krijgen van een fysiopraktijk. Deze fysiopraktijk heeft een samenwerkingsverband met V.V. Beekbergen.

Wat hebben wij te bieden?

• Een eigen ingerichte verzorgingsruimte en keuzemogelijkheid voor aanschaf van verzorgingsmaterialen.
  • Onkostenvergoeding.
  • Een plek binnen een enthousiaste, hechte staf bestaande uit 6 personen.
  • Gezellige dorpsclub.

Interesse?
Wil jij graag als verzorger aan de slag bij de selectie van V.V. Beekbergen?
Neem dan contact op met Hidde Bos via 06-51245119 of hidde_bos@live.nl