Corona maatregelen update

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september is ons clubprotocol aangepast.

Protocol V.V. Beekbergen (m.i.v. 29/9/2020)

Nieuwe regels

• Géén toegang voor ouders, belangstellenden en overig publiek tot het complex. Dit geldt voor zowel trainingen als wedstrijden.
  • Alleen ouders die rijden bij uitwedstrijden worden gezien als teambegeleiding en mogen bij de wedstrijden aanwezig zijn.
  • De kantine blijft gesloten.
  • Voor senioren geldt een maximum aantal personen per kleedkamer. Zie de instructies op de kleedkamerdeur. Douches mogen worden gebruikt.
  • Kinderen die hulp van een ouder nodig hebben voor omkleden/douchen worden verzocht dit thuis te doen.

Standaard regels

• Heb je klachten? Blijf thuis. Laat je testen.
  • Was vaak je handen met water en zeep.
  • Houd 1,5 m afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Volg de aangegeven routes en/of aanwijzingen. Geef elkaar de ruimte.
  • Trainers en leiders houden toezicht op de afspraken bij en rondom trainingen en wedstrijden.
  • Als er veel wedstrijden tegelijk gespeeld worden, dan kan het voorkomen dat thuisspelende teams thuis moeten omkleden en douchen.
  • In de auto wordt het gebruik van een mondkapje geadviseerd voor 12+.