Van onze voorzitter

Beste leden van onze voetbalvereniging,

Hierbij wil ik namens de hele vereniging alle donateurs bedanken die via de Crowdfundingsactie een gift hebben gegeven om onze club in deze moeilijke tijden te ondersteunen.
In totaal is er zo’n € 3.345,- gedoneerd !! Hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen de club na aan het hart ligt. We kunnen het geld goed gebruiken, mede vanwege de weggevallen kantine inkomsten. Speciale dank ook aan Rico de Boer die namens de selectie de Crowdfundingsactie heeft opgestart. Super Rico, dat je dit voor de club zo snel op poten hebt gezet !

Naast de Crowdfundingsactie hebben ook onze vrijwilligers een bijdrage geleverd door, voor nu, af te zien van hun maandelijkse vergoeding. We zijn ze hier zeer erkentelijk voor.

Door het jaar heen zijn er natuurlijk nog allerlei andere acties waarmee geld wordt gegenereerd voor de vereniging. Denk hierbij aan de Violenactie, de poortverloting, de club van 75, de Speculaasactie, onze parkeerhulp bij het Hoogeland, het oliebollen bakken, etc. Maar bij deze wil ik toch ook even de gelegenheid aangrijpen om een wat ‘stillere actie’ in het zonnetje te zetten; namelijk het inzamelen van alle lege frisdrank flesjes en blikjes die bij onze club worden weggegooid. Tot nu toe heeft dat dit seizoen alweer een bedrag van ruim € 850,- (!) opgeleverd. Allemaal geld wat anders letterlijk en figuurlijk in de prullenbak was gegooid….

Last but …. (zeker) …. not least ….

V.V. Beekbergen mag zich gelukkig rekenen met de vele trouwe sponsors die onze club jaar in jaar uit steunen. Zelfs nu, ondanks dat het voor hen extreem moeilijke tijden zijn, blijven ze ons trouw. Ook zij kampen met teruglopende inkomsten en staan voor complexe uitdagingen om de komende tijd het hoofd boven water te houden. Juist nu moeten we elkaar helpen en ondersteunen. Ze rekenen dan ook op u als lid van V.V. Beekbergen !

Bij deze nogmaals een hele, hele GROTE DANK aan iedereen die,  dan wel groot of klein, onze club steunt !!

Namens het bestuur van V.V. Beekbergen,
Floris de Ru

Bestuursmededeling 23 april 2020

Beste leden van onze voetbalvereniging,