Bredewold en Dolman toernooi – 25 augustus

Beste voetbalvrienden,
Zoals beloofd hierbij het programma voor het Bredewold en Dolman toernooi op zaterdag 25 augustus 2018. Het wedstrijdprogramma staat hier. Het programmaboekje en de nieuwe spelregels O10 t/m O12 zijn hier te vinden.

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn de diverse teams, die aan ons toernooi deelnemen, hierop te attenderen.

De parkeergelegenheid bij vv Beekbergen is beperkt. Met de grote toeloop die we verwachten willen we een iedereen vragen, als het kan, lopend of met de fiets te komen. Kom je met de auto reis dan zoveel mogelijk samen. Bij voorbaat dank voor de medewerking!!!

Als gevolg van de vele inschrijvingen (77 teams!) zal het zo zijn dat de kleedkamers met meerdere teams gedeeld worden. Wij raden daarom aan dat de teams in voetbaltenue op ons complex aankomen om de bezetting van de kleedruimtes te beperken en de drukte bij wisselingen te verminderen.

We starten het toernooi om 8.15 uur en sluiten het toernooi rond 19.00 uur af. Er wordt gespeeld in verschillende poules, waarna de prijsuitreiking direct na afloop per poule plaatsvindt.

We wensen iedereen op voorhand een plezierig en vooral sportief verblijf op ons sportcomplex aan de Veldhofweg, en uiteraard veel succes bij de wedstrijden.

Namens de toernooi- en jeugdcommissie
VV Beekbergen
Danny van Engeland

Actuele informatie over wedstrijden staat hier.

C2 kampioen!

Onder trainerschap van Frank en leiderschap van Andre wisten Ruben, Alex, Tobias, Cheyenne, Harm, Rick, Devin, Jurriaan, Dani, Mathijs, Hugo, Niels en Stefan zaterdag 2 juni het ... See more

2 months ago

Wat leuk voor de F1: trainen met reserve aanvoerder Cas Mulder uit het eerste! Goede training voor de slotdag en penaltybokaal a.s. zaterdag.

2 months ago

Beekbergen C1 doet wat het moet doen en mag nu in de wachtkamer tot en met 2 juni……

Zaterdag 26 mei werd er om 11.00 uur aangevangen bij WWNA in Wenum Wiesel, laatste wedstrijd van het seizoen ... See more

3 months ago