Coronaprotocol

• Heb je klachten? Blijf thuis. Laat je testen.
  • Zie ook: richtlijnen bij vermoeden van coronabesmetting bij een speler
  • Was vaak je handen met water en zeep.
  • Houd 1,5 m afstand (uitzondering tijdens het sporten).
  • Volg de aangegeven routes en/of aanwijzingen. Geef elkaar de ruimte.
  • Geforceerd stemgebruik of zingen is niet toegestaan.
  • Trainers en leiders houden toezicht op de afspraken bij en rondom trainingen en wedstrijden.

Kleedruimte

• Geen toegang voor ouders.
  • Max. 2 stafleden per jeugdteam aanwezig, alléén bij voorbespreking van wedstrijden. Let op 1,5 meter afstand (m.u.v. jeugd tot en met 12 jaar).
  • Voor senioren geldt een maximum aantal personen per kleedkamer. Zie de instructies op de kleedkamerdeur.
  • Douches mogen worden gebruikt.
  • Als er veel wedstrijden tegelijk gespeeld worden, dan kan het voorkomen dat thuisspelende teams thuis moeten omkleden en douchen.

Kantine

• Bij binnenkomst handen desinfecteren en contactgegevens noteren òf registreren via de QR code.
  • Gebruik binnen alleen de beschikbare zitplaatsen, staand nuttigen van consumpties is niet toegestaan. (vol=vol)
  • Betaal zoveel mogelijk met de PIN.

Vervoer

• In de auto wordt het gebruik van een mondkapje geadviseerd voor 12+

Het bestuur van V.V. Beekbergen

WE ZIJN WEER BEGONNEN !!

Na lange tijd van gedwongen rust is het voetbalseizoen eindelijk weer begonnen.
Spelers en supporters halen opgelucht adem en storten zich weer vol overgave op het voetbal.

Hopelijk blijft dit ook zo, want momenteel stijgen de Coronabesmettingen en ziekenhuisopnames weer gestaag. Het is daarom van belang dat iedereen zich houdt aan de allombekende Coronamaatregelen, ook op onze club. In dit verband wil u dan ook nog even extra wijzen op de verplichte looproutes en de vaste zitplaatsen in de kantine. Een nadrukkelijk verzoek aan iedereen om niet met tafels en stoelen te gaan schuiven en om alleen zittend in de kantine te verblijven! Voor alle overige Coronamaatregelen verwijs ik u allen naar het Coronaprotocol op onze site.

Over onze site gesproken. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een geheel nieuwe site. Deze zal medio oktober online gaan. De nieuwe site zal naast een nieuwe en frisse lay-out ook veel overzichtelijker en gebruiksvriendelijker zijn dan de huidige. Ik ben net als u benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

Daarnaast wordt er door onze sponsorcommissie op de achtergrond hard gewerkt om een nieuwe hoofdsponsor te vinden voor op onze tenues. Er hebben al aftastende gesprekken plaatsgevonden met een zeer serieuze gegadigde. Hopelijk kunnen we u hier binnenkort nader over informeren.

Naast deze positieve berichten heb ik helaas ook een minder leuk bericht. Het bestuur heeft besloten met ingang van dit seizoen te stoppen met het uitgeven van ‘verjaardagskratjes’. Het kan simpelweg financieel niet meer uit. Ook moet de club vanwege de Coronaperikelen de broekriem aantrekken en bezuinigen waar het kan. We hopen erop dat u hier begrip voor heeft. Om het leed toch enigszins te verzachten zal er op elke laatste donderdag van de maand een clubavond worden gehouden, waarbij er leuke activiteiten gehouden worden en er tegen gereduceerd tarief een frisje of biertje gedronken kan worden. We hopen op een grote opkomst!

Tenslotte wil ik van deze gelegenheid nog even gebruik maken om alle vrijwilligers, trainers en begeleiders te bedanken voor hun tomeloze inzet in het afgelopen seizoen, waarbij sommige trainers ook nog tot ver daarna trainingen en oefenpotjes hebben geregeld. Daarvoor dank!!

Ik wens u allen een sportief en gezellig voetbalseizoen.

Hartelijke groet en tot snel langs de lijn,

Floris de Ru

Voorzitter VV Beekbergen

1 week ago

WE ZIJN WEER BEGONNEN !!

Na lange tijd van gedwongen rust is het voetbalseizoen eindelijk weer begonnen.
Spelers en supporters halen opgelucht adem en storten zich weer vol overgave op het ... See more

3 weeks ago
www.wijnkoperij-dijkstra-debois.nl

Het weer is vandaag niet om over naar huis te schrijven 🌂.... Misschien tijd om lekker bij een open haard te gaan zitten met een flesje wijn!
Onze sponsor Wijnkoperij Dijkstra - de Bois verkoopt ... See more

4 weeks ago
vvbeekbergen.clubwereld.nl

Heb je nog nieuwe trainingskleding nodig? Schaf nu je kleding aan in de clubkleuren van v.v. Beekbergen!

1 month ago
Bike Totaal Wolters

1 van onze sponsoren is op zoek naar personeel! Zij zoeken een verkoper en monteur.
Bike Totaal Wolters is gevestigd in Klarenbeek en Zutphen. U kunt er terecht voor mooie nieuwe fiets maar ... See more

Morgen in het Voorster Nieuws....
mocht je iemand weten? We horen het graag!

« 2 of 25 »