Toegift dit seizoen: C1 kampioen

Iedereen die gistermiddag rond 16.00 thuis was heeft het vast wel gehoord/gezien. Het C1 team dat met de kampioens(vracht)wagen door de straten kwam. Bij gebrek aan toeter werd de brandweer ingeschakeld met sirene. Wat een feest.

Jongens en iedereen die daar aan mee geholpen heeft, gefeliciteerd!

Het kampioensteam C1

De voorlopige indeling van seizoen 2018-2019 van de jeugd is bekend. Hier staat meer informatie.

Er staan op dit moment geen wedstrijden bekend. Actuele informatie over wedstrijden staat hier.

2 weeks ago

C2 kampioen!

Onder trainerschap van Frank en leiderschap van Andre wisten Ruben, Alex, Tobias, Cheyenne, Harm, Rick, Devin, Jurriaan, Dani, Mathijs, Hugo, Niels en Stefan zaterdag 2 juni het ... See more

2 weeks ago

Wat leuk voor de F1: trainen met reserve aanvoerder Cas Mulder uit het eerste! Goede training voor de slotdag en penaltybokaal a.s. zaterdag.

3 weeks ago

Beekbergen C1 doet wat het moet doen en mag nu in de wachtkamer tot en met 2 juni……

Zaterdag 26 mei werd er om 11.00 uur aangevangen bij WWNA in Wenum Wiesel, laatste wedstrijd van het seizoen ... See more

1 month ago