Overlijden Reinder Meijerink

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons clubicoon Reinder Meijerink.

Reinder was al geruime tijd ernstig ziek en heeft ondanks zijn positieve instelling de oneerlijke strijd uiteindelijk toch moeten opgeven.

Het moet voor Reinder, zijn familie en naaste vrienden enorm moeilijk zijn geweest om deze laatste fase te doorstaan. Geen bezoekjes meer aan de voetbal en vanwege het Corona virus bijna tot geen bezoek van familie en/of vrienden.

Gelukkig hebben wij Reinder op onze nieuwjaarsreceptie nog kunnen huldigen met zijn 60 jarige jubileum.

Reinder heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor onze club. Wij zijn hem daar ontzettend dankbaar voor!

Wij wensen zijn familie en alle dierbaren om hem heen alle sterkte in deze moeilijke tijd.

Bestuur V.V. Beekbergen

! UPDATE 31 maart 2020 !

Alle trainingen, wedstrijden en overige activiteiten zijn tot en met 28 april afgelast. Ook de kantine is in deze hele periode dicht. Het gehele terrein is op last van de overheid gesloten. Er mag dus ook géén gebruik gemaakt worden van de velden en doelen.

2 weeks ago

Helaas moet de Oudercommissie ook alle geplande activiteiten aflassen vanwege het Coronavirus.......De pupil vd week, paasbingo en paaseieren zoeken worden gecancelled. Sterkte voor allemaal!

3 weeks ago
Tijdlijnfoto's

Alle wedstrijden en trainingen gaan tot 31 maart niet door.

4 weeks ago
Foto's uit het bericht van V.V. Beekbergen

Wij zijn er klaar voor, u toch ook? De kinderen van VVB komen tussen 9 en 16 uur bij u langs. Zelf afhalen bij het clubhuis is uiteraard ook mogelijk! Steunt u ook de club?

1 month ago

De pupil vd week van aanstaande zondag is Vince Nouwens, hieronder zijn stukje.

Dag VV Beekbergen-spelers en fans!

Wat vind ik het enorm gaaf om pupil van de week te mogen zijn! Mijn naam is Vince ... See more

« 2 of 18 »