Vrijwilligers bedankt!

Afgelopen zaterdag was er een borrel en barbeque voor alle vrijwilligers als waardering voor het vele werk wat we samen voor de club doen.

De voorlopige indeling van seizoen 2018-2019 van de jeugd is bekend. Hier staat meer informatie.

Er staan op dit moment geen wedstrijden bekend. Actuele informatie over wedstrijden staat hier.

2 months ago

En nog meer internationaal Beekbergens succes: VVBeekbergen JO15 is 1ste gewonnen van de Challenge Cup bij KFC Hamont in België. JUICHEN dus.

2 months ago

Met een welverdiende derde plaats heeft de JO13-1 het internationale toernooi in Poperinge (Belgie) afgesloten. Super gedaan jongens!

De Stentor Apeldoorn

‘Dat is balen, hier valt niets te halen’ 😂

2 months ago

Vandalen laten afval achter in Beekbergen! De daders zijn bekend en zullen via het snelrecht vandaag nog gestraft worden...

Vanaf 14 uur op het park.

« 3 of 18 »