Vrijwilligers

Om onze vereniging goed draaiende te houden zijn wij sterk afhankelijk van de hulp van vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan VVB eenvoudigweg niet bestaan.En iedereen kan vrijwilliger zijn, speler, ouder, grootouder, vriend, kennis, kortom iedereen die VVB een warm hart toedraagt.

Wat kan je doen bij/voor onze club?

Hier staat een overzicht van vrijwilligerstaken die er binnen onze vereniging zijn te verrichten. Wij hebben per taak een korte omschrijving inclusief globale tijdsbesteding vermeld. Het zou fijn zijn als je je aanmeldt voor één van de functies. Je hulp is meer dan welkom!

Je kan je aanmelden via info@vvbeekbergen.nl of bij een van onze vrijwilligers.

Maar ook elke andere vorm van hulp is van harte welkom. Als je iets wilt en kunt betekenen anders dan de beschreven vrijwilligerstaken, praat dan eens met collegavrijwilligers of bestuurslid of mail naar info@vvbeekbergen.nl. Vaak kan je met een paar uur per maand de vereniging al enorm helpen.