Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor VV Beekbergen. Zonder vrijwilligers is voetballen bij een voetbalvereniging niet mogelijk en zal ons complex binnen een maand onbruikbaar zijn. Bij VV Beekbergen kunnen we gelukkig putten uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Daar moet iedereen die VV Beekbergen een warm hart toedraagt erg trots op zijn.

Binnen onze vereniging is altijd wel wat te doen. Zo zijn we continu op zoek naar uitbreiding van de onderhoudsploeg, kantine/ bar personeel en facebook redacteuren. Maar ook elke andere vorm van hulp is van harte welkom. Als je iets wilt en kunt betekenen in bovengenoemde of andere taken, praat dan eens met collega vrijwilligers of bestuursleden of mail naar info@vvbeekbergen.nl. Vaak kan je met een paar uur per maand de vereniging al enorm helpen.

Het kan ook voorkomen dat we op zoek zijn naar een specifieke taak. Deze zullen we dan hieronder weergeven en wat uitgebreider beschrijven. We hopen op deze manier mensen te kunnen enthousiasmeren en duidelijkheid te geven in de taken en de belasting qua tijd. Ook staat in deze omschrijving een contactpersoon die meer kan vertellen over de vrijgekomen positie.