Vrolijke Vrienden Van Beekbergen – VVVB

Beste medebeekbergenaar,

Wij zijn een dorpsclub in de meest positieve zin van het woord! Verbondenheid en gezelligheid staat bij ons allemaal hoog in het vaandel en onze club heeft de afgelopen jaren gelukkig veel meer blije hoogtepunten dan trieste dieptepunten gekend. We doen leuk mee, zoals dat heet.

En dat leuk mee doen daar gaat deze brief over, wij willen al onze leden de mogelijkheid geven om leuk mee te doen en nog meer verbondenheid te laten voelen en te krijgen. Het geel zwarte hart kan nog blijer kloppen.

De oudere leden herinneren zich vast nog de club van 100 die een boom in het clubhuis had staan. Sponsors, donateurs, leden, iedereen kon een plekje kopen, maar na verloop van tijd was de schwung er een beetje uit en werd er weinig meer georganiseerd door en voor de club van 100. Dat gaan we nu verbeteren en omdat we nou eenmaal de Euro in plaats van de gulden hebben, wordt “de Vrolijke Vrienden Van Beekbergen”, kortweg de VVVB opgericht.f

Idee is om met minimaal (ja, minimaal) 100 leden te beginnen die allemaal € 75,- inleggen en van die € 75,- gaat een deel in de clubkas om de (jeugd)activiteiten te sponsoren en een deel wordt gebruikt om een jaarlijkse BBQ te organiseren voor de leden van de VVVB.

Met deze brief willen we je dan ook uitnodigen om lid te worden van de VVVB. Iedereen kan lid worden en alle leden worden, indien gewenst, vermeld op de website als lid. Tevens worden de leden uitgenodigd voor de jaarlijkse barbecue aan het einde van elk seizoen om gezellig met z’n allen na te praten en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Daarnaast is het de bedoeling dat een aantal keren per jaar activiteiten worden georganiseerd en dat er een bestuur van de VVVB wordt samengesteld dat actief meewerkt om een gezellige extra impuls aan onze vereniging toe te voegen. In het clubhuis van V.V. Beekbergen komt een bord te hangen met de namen van de leden van de VVVB.

Wie doet er mee en steunt onze club met € 75,- per jaar? Vul hiervoor dit inschrijfformulier vvvb in.
Wij starten met ingang van het nieuwe seizoen 2016/2017!

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met leden van de sponsorcommissie.

Je kunt het formulier inleveren

Leden van de sponsorcommissie: Henk Boeve, Willem ten Hove, Arno Tromp, Julie Bruijn, Pim van Gerrevink, Wim Jacobsen en André Driessen