VV Beekbergen zondag 2 zoekt een leider en grensrechter

Deze enthousiaste en goed presterende groep, die volgend seizoen onder leiding zal staan van trainer Ron Holman, is dringend op zoek naar een leider en een grensrechter voor het nieuwe seizoen 2019-2020.

Zondag 2 speelt haar thuiswedstrijden op de zondag om 11.30 u en uitwedstrijden over het algemeen rond 10.30 u. De taken staan hieronder en met deze groep, die heel veel zelf doet en de discipline heeft dat alles opgepakt wordt, zullen deze van beperkte omgang zijn:
–> Je bent verantwoordelijk voor de organisatorische gang van zaken in overleg met de trainer
–> Je bent aanwezig bij alle wedstrijden
–> Je weet waar gespeeld wordt, hoe laat er gespeeld wordt en bepaalt hoe laat er verzameld wordt.
–> Je ontvangt de tegenstander bij thuiswedstrijden
–> Je vult het digitaal wedstrijdformulier in
–> Je zorgt ervoor dat de kleedkamers schoon achtergelaten worden (ook van de tegenstanders)
–> Je enthousiasmeert de groep
–> Je bent het aanspreekpunt voor de spelers.
We verwachten een tijdsbesteding van ca. 4 uur per week. Dit in combinatie met de grensrechter, die uiteraard als assistent van de scheidsrechter zal fungeren.

Reacties zien wij graag tegemoet. Je kan kan hiervoor contact opnemen met onze Technische Commissie (Guus 06 42096791) of met sepeler van zondag 2, Robert Jelle van Rijkdom (06 55860178). Robert Jelle kan tevens de verwachtingen verder toelichten en andere vragen beantwoorden.

Bij voorbaat bedankt!
Namens de spelersgroep Zondag 2.