VV BEEKBERGEN ZONDAG 2 SLUIT HET SEIZOEN ALS GROEP AF

Afgelopen zondag heeft het tweede elftal van de zondag het seizoen afgesloten met een gelijk spel tegen het hoger geklasseerde Eerbeek Boys 2 (2-2). Na een mooi seizen, waarbij er weer stappen zijn gezet door diverse spelers kunnen we spreken van een meer dan geslaagd seizoen. Hieronder in het kort de details

20 wedstrijden gespeeld (12 x winst/2 x gelijk/6 x verlies) en totaal 38 punten. Doelsaldo van 64 doelpunten voor (gemiddelde 3,2) en 50 tegen.

Doelpuntenmakers zondag 2:
Berry Schut                                      19 x
Eise Reitsma                                     10 x
Robbert Jelle van Rijkom               9 x
Jeno van den Berg                           7 x
Jesse Bos                                            3 x
Teus Hendriks                                  3 x
Mark Beekhuizen                            2 x
Roel van de Kamp                           2 x
Anne Zandbergen                            1 x
Pim Mulder                                       1 x
Roben Zevenhuizen                        1 x
Niek Schreijner                                1 x
Jesse Woutersen                              1 x
Jordy Woutersen                              1 x
Timme de Ru                                     1 x
Taco de Ru                                          1 x
Timo Calot                                          1 x

Gedurende dit seizoen hebben veel jeugdspelers hun debuut gemaakt bij de zondag selectie. Vanuit de JO19 waren dat Teus, Timme, Niek, Lars Z, Mark B, Damian, Jeroen van D en Jordy B. Vanuit de JO17 waren dat Jori, Taco, Michiel en Timo C (15 jaar).

Zondag 2 wil dan ook via deze weg alle spelers, maar ook hun trainers Henk, Jos en Ad, bedanken voor de hulp afgelopen seizoen. Zonder jullie hulp hadden we het seizoen nooit zo kunnen invullen.

Tevens een dankwoord aan de leiders / spelers van de zaterdag middag tak, ook zij hebben incidenteel bij gestaan en een groot compliment aan Jens van de Schaaf, hij heeft veel dubbele diensten gedraaid, hulde Jens. Tot slot ook onze dank aan zondag 1.

Zondag 26 mei jl. hebben wij als team, inclusief bijna alle gastspelers, het seizoen afgesloten met een etentje bij de Smittenberg hetgeen erg geslaagd was. Hendrik Hulleman bedankte Jeffrey Wiegers voor zijn sterke karakter nadat hij bij 2 kwam te spelen. Verder nam onze aanvoerder Eise even het woord en sprak zijn dank uit namens de groep aan Reinder Meijerink, Hendrik Hulleman en Gerton te Winkel.

Vanaf nu gaat de focus op het 1e elftal, zij beginnen hun nacompetitie route. Alle spelers van 2 staan hiervoor ter beschikking van de hoofdtrainer Chris Verbeek, daar waar nodig.

MANNEN ALLEMAAL BEDANKT VOOR EEN LEUK EN LEERZAAM SEIZOEN!!!!!


Geef een reactie