Hulp voor Darpsfeest gezocht!

Beste leden van deze mooie sportvereniging in Beekbergen,

Vrijdag 6 september en zaterdag 7 september is het weer feest op de Dorpstraat in Beekbergen!

Zoals jullie weten hebben we als Stichting Omnisport Beekbergen, het gezamenlijke initiatief van de sportverenigingen in Beekbergen (BSV, VVB en TVB) bij de Dorpszeskamp op zaterdagmiddag veel steun van de organisatoren van het Darpsfestival. Samen maken we er een supergezellig weekend van. Maar daarbij kunnen we nog wel een aantal vrijwilligers gebruiken. Bijvoorbeeld voor het opbouwen op vrijdagmiddag, tijdens de vrijdagavond (ook na afloop even opruimen), afbreken op de zaterdagavond en hulp achter de bar. Vele handen maken licht werk en als iedereen zich een poosje wil inzetten, scheelt dat de andere vrijwilligers enorm veel werk. Wie geeft zich op? Alsjeblieft!

Je kunt je aanmelden bij tom.bouwmeester@houweling.nl
Geef daarbij ook even aan wanneer:

• Vrijdagmiddag 6 september opbouwen (vanaf 13.00 uur) (4 personen)
  • Vrijdagavond 6 september barhulp (van 19.00 uur tot 00.30 uur) (2 personen)
  • Vrijdag 6 en zaterdag 7 september leeftijd controle en uitdelen bandjes (5 personen)
  • Zaterdagmiddag/avond 7 september barhulp (van 15.30 uur tot 00.30 uur) (2 personen)
  • Zaterdagavond 7 september afbouwen (vanaf 00.00 uur) (4 personen)

Je aanmelding wordt enorm op prijs gesteld!
Namens Stichting Omnisport,
Gerwin Vink en Tom Bouwmeester