Interim bestuurslid voetbaltechnische zaken: Guus Jurriens

Omdat Cas Mulder tijdelijk Beekbergen achter zich heeft gelaten, hebben we Guus bereid gevonden de functie van voetbaltechnische zaken tijdelijk over te nemen. Afgelopen maandag had het bestuur de eerste vergadering van het nieuwe seizoen en daarbij was Guus aanwezig. Fijn dat Guus het bestuur wil helpen! Blijft dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe mensen/ vers bloed vooral voor de meer structurele functies zoals:

– bijdragen aan het voetbalmagazine
– iemand die de velden wil controleren bij slecht weer op zaterdagochtend en zondagochtend vroeg
– keukendiensten op zondag om de frituur en zo te bedienen
– een vrijwilliger die wil helpen het vrijwilligersbeleid uit te dragen
– mensen die willen helpen met de uitvoering van het voetbalplan technische zaken
– etc.

Voor meer informatie, kijk hier en/of neemt contact op met een van de bestuursleden of stuur een e-mail naar redactie@vvbeekbergen.nl