Selectie VVB werkt hard aan conditie

De selectiegroep is sinds 11 augustus gestart is met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. In de eerste weken is er vooral gewerkt aan de conditie. Collin Denekamp heeft veel aandacht besteed aan het lichaam van de mannen en verder werd er natuurlijk ook gewoon getraind onder leiding van de trainers. Dinsdagavond kreeg de groep al shuttle voor de kiezen. Donderdag 22 augustus werden deze eerste weken afgesloten met een training bij recreatieplas Bussloo….zie de foto’s en video’s.

Nu gaat de groep een cyclus in van het spelen van oefen- en bekerwedstrijden. Daarnaast gaat het trainen uiteraard ook gewoon door. Op dinsdag 27 augustus is er een wedstrijd, DAVO uit om 20.15 uur, en dan staan de bekerwedstrijden alweer voor de deur.

Al met al is de groep goed bezig, het wachten is nog op de laatste vakantiegangers en voor hen is het zaak dat zij snel gaan aanhaken, aangezien de huidige groep al aardig op weg. Leuk om een update te geven en iedereen te laten zien waar de groep mee bezig……goed bezig mannen!