Jubilarissen 2019 in beeld

Zondag 5 januari jl was weer de nieuwjaarsreceptie van onze vereniging. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement blikken we terug, kijken we vooruit en huldigen we onze jubilarissen.
Dit jaar waren er maar liefst 20 jubilarissen. Vanwege de grote van de groep hebben we ervoor gekozen de jubilarissen voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie uit te nodigen voor de uitreiking van de speldjes en bijbehorende toespraken. De 20 jubilarissen zijn tezamen 945 jaar lid van onze club! Overzicht van de jubilarissen:

25 jaar

– Hans Weenk (Velletje)
– Arie Dolman
– Tunnis Gierpet

Verder is Rob de Vries benoemd tot Erelid van onze vereniging. Rob heeft 16 jaar deel uitgemaakt van het bestuur als penningmeester, voorzitter, secretaris en wederom voorzitter. Vanwege zijn jarenlange, belangeloze inzet is hij benoemd tot erelid.