Overlijden Johan Dolman

Deze week ontvingen wij bericht dat Johan (Jopie) Dolman op negentigjarige leeftijd is overleden.

Jopie was 71 jaar lid van onze vereniging. Als uitvinder en bakker van de Veluwse Bol is Jopie vroeger keeper geweest. Hij was ook vele jaren een gewaardeerd sponsor. Jo was ook enige jaren als bestuurslid actief in de organisatie van evenementen en hij heeft Barcelona naar Beekbergen gehaald. Vanaf de eind negentiger jaren overwinterde hij in Spanje en belde steevast na de wedstrijd even voor de uitslag van de wedstrijd van “zijn eerste”. Tot voor kort was hij vaste supporter van ons eerste en altijd bij de wedstrijden aanwezig. Wij danken hem voor 71 jaar betrokkenheid bij onze vereniging.

Afscheid nemen en condoleren kan maandag 20 januari van 10.30 tot 11.30 in Rouwcentrum Rouwenhorst, Christiaan Geurtsweg 24 te Apeldoorn. De crematieplechtigheid wordt om 12.30 gehouden in de aula van Crematorium Heidehof, Engelanderholt 95 te Ugchelen. Liever geen bloemen.