VVB Selectie zondag hervat de training

Beekbergen 1 en 2 zondag zijn onlangs weer begonnen met trainen. Dinsdag 12 mei, na de bekendmaking van onze premier dat er weer wat meer mogelijk was, zijn we als groep naar het Leesten geweest. Daar hebben de mannen conditioneel gewerkt met als afsluiting een behoorlijk ‘toetje’ van Gerton.
Donderdag 14 mei hebben we dit een vervolg gegeven met een veldtraining o.l.v. Ron.
Gezien het feit dat we echt moeten improviseren heeft Gerton afgelopen weekend besloten om de groepen te gaan splitsten, beiden groepen niet groter dan maximaal 18 personen.
Gisteren, dinsdag 19 mei, hebben we dus in 2 groepen getraind. De ene groep vanaf 19.30 uur en de tweede groep vanaf 20.30 uur. Op die manier kunnen we gepaste regels hanteren en toch lekker wat doen als groep. Deze avond stond er voetvolley op het programma. Met dank aan Rico de Boer die de velden had geregeld, konden zowel 1 als 2 lekker hun techniek laten zien en daarnaast ook gewoon plezier hebben met elkaar. De foto’s geven een kleine impressie hoe alles verlopen is die avond.

 

Vooralsnog zullen we ons op dit soort manieren moeten bezig houden, hetgeen wel wat werk vraagt maar we zijn weer als groep bij mekaar en we bezig met het leuke spelletje. Zoals bekend zal er tot 1 september nog geen verandering gaan plaatsvinden, echter overheerst er wel de hoop dat we wellicht eerder wat meer mogen en kunnen doen. Voor nu is het gissen wanneer het nieuwe seizoen en de voorbereiding daarvan zal gaan starten.
Voor nu wensen wij als selectie VVB een alle leden een fijne hemelvaart en tevens wensen wij de plaatselijk horeca veel succes komende maand want eindelijk mogen zij ook weer aangepast open en dat is goed voor ons dorp en tevens voor het sociale leven.

MVG
Kader VVB zondag


Geef een reactie