Kantine- en keukendienst

De spelregels voor de kantinedienst zijn als volgt:

1. de zondagsteams doen kantinedienst op de zaterdagen en andersom
  2. de dames draaien minder diensten omdat zij met beduidend minder mensen zijn
  3. de teamleiders delen teamleden in en geven de namen en telefoonnummers door aan de kantinecoördinator.
  4. de kantinecoördinator hangt de lijst met namen en telefoonnummers op zodat iedereen weet wie wanneer dienst heeft

Spreek elkaar, de teams en teamleiders aan op hun verantwoordelijkheden.

Hieronder het rooster tot de zomer 2019. Zoals jullie kunnen zien zijn er vijf weekenden waar geen programma voor is. Deze zijn vrij gehouden i.v.m. afgelasting. Mocht het zo zijn dat de wedstrijd waarbij jij kantinedienst hebt, afgelast wordt, dan schuift je kantinedienst door naar de dag dat deze wedstrijd opnieuw ingepland wordt.

Rooster

Mocht je onverhoopt niet meer kunnen op de dag dat je ingeroosterd bent, ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van een vervanger.

Verder kunnen we altijd extra handen gebruiken. Meld je aan voor een bardienst of keukendienst, vele handen maken licht werk en meld je aan bij redactie@vvbeekbergen.nl. Zie ook de oproep voor keukenvrijwilligers.